2011. december 28., szerda

Olekap -peptides Öregedésgátló, kemoterápia utánra - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Olekap
Az Olekap hatékonyan erősíti az öregedési folyamat lassulását. Elsősorban szív és érrendszeri problémáknál – trombózis, hipertónia, koszorúér-betegség – segít, megelőzhető vele a szívinfarktus és a stroke. Anyagcserezavarok esetén - zsíranyagcsere-problémák, cukorbetegség, magas koleszterinszint - hatásos segítség. Kemo- vagy sugárterápia utáni alkalmazása nagyban hozzájárul a rehabilitációhoz. Túlzott immunválasz, allergiás reakciók esetén is bevállt.
Számos más hasznos komponens mellett az Olekap főbb összetevői az írlazac-olaj, vörös pálmaolaj, szójaolaj.
*
Ír lazac-olaj, A és E vitaminnal
Az Olekap étrend-kiegészítőben található A és E vitaminok, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak kombinációja elősegíti a véralvadás és vérnyomás helyreállítását, meggátolja a trombózis kialakulását. A lazacolaj komponensei – mint például a nagy koncentrátumban jelen lévő és pótolhatatlan omega3 zsírsav - csökkentik a vér koleszterinszintjét, megelőzik az érelmeszesedés kialakulását, a sejtfalak építőanyagaként szolgálnak, csökkentik a fájdalomérzetet, illetve a krónikus gyulladások kialakulását.
Vörös pálmaolaj
A vörös pálmaolaj az E vitamin (tokoferolok és tokotrienolok) természetes forrása. Gyakorlatilag szinte az összes növényi olajban találunk tokoferolt, viszont a vörös pálmaolaj az egyedüli, amely bőségesen tartalmaz tokotrienolt is. A tokotrienol elősegíti az erek megtisztítását a koleszterin lerakódástól, gátolja a trombózis kialakulását, ezáltal jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A tiszta vörös pálmaolaj használata nagyon hatékony cukorbetegség, elhízás, gyomor- és bélpanaszok, fekély, magas vérnyomás, az angina, a szívizom infarktus, a bőrbetegségek, csontgyulladás, katarakta esetén. A vörös pálmaolaj gátolja a torok-, tüdő-, mell-, bél-, és gyomorrák kialakulását.
Szójaolaj
Az összes növényi olaj közül a szójaolaj rendelkezik a legnagyobb biológiai aktivitással és 98 %-ban feldolgozásra kerül a szervezetünk által. A szójaolaj a létszükséglethez nélkülözhetetlenül fontos, többszörösen telitetlen zsírsavat (tokoferolt) tartalmaz, amely egyben természetes antioxidáns is. Tartalmaz még lecitint, amely szabályozza a koleszterin szintet. A szójaolaj javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.
*
"Létezik lehetőség az emberi öregedés folyamatának irányítására! "
*
Szerv és szövet megújító Peptidekkel!
*
Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania.
*
Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.
*
Végre Magyarországon is elérhetőek ezek a forradalmian új termékek!
*



Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. Olekap -peptides Öregedésgátló, kemoterápia utánra - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Fontos